EMAIL: PASSWORD:
Front Office
UPT. PERPUSTAKAAN
Universitas Esa Unggul


Kampus Emas UEU - Jakarta Barat

Phone : 021-5674223, ext 282
Fax :
E-mail : [email protected]
Website : http://library.esaunggul.ac.id

Support (Customer Service) :
[email protected]








Welcome..guys!

Have a problem with your access?
Please, contact our technical support below:
LIVE SUPPORT


Astrid Chrisafi




! ATTENTION !

To facilitate the activation process, please fill out the member application form correctly and completely
Registration activation of our members will process up to max 24 hours (confirm by email). Please wait patiently

Still Confuse?
Please read our User Guide

Keyword
Mode
Expanded Search (for Free text search only)
 

UEU » Scientific Articles » Ilmu Gizi
Posted by [email protected] at 21/03/2023 15:50:26  •  835 Views


PROFIL RINGKASAN LITABMAS : PENGABDIAN SEBAGAI PANELIS SUSTAINABLE INNOVATION & ENGINEERING TECHNOLOGY EXHIBITION (SINERGIE 5.0) POLITEKNIK TUN SYED NASIR SYED ISMAIL 2022

Created by :
Jeallyza Muthia Azra ( none )



SubjectINOVASI
REKAYASA TEKNOLOGI
Alt. Subject SUSTAINABLE INNOVATION
ENGINEERING TECHNOLOGY EXHIBITION
KeywordPRODUK INOVASI
PANGAN

Description:

Sustainable Innovation and Engineering Technology Exhibition (SINERGIE) 5.0 merupakan suatu proyek akhir mahasiswa untuk menghasilkan produk berkelanjutan yang kreatif dan inovatif serta dapat dikomersilkan. SINERGIE 5.0 dilaksanakan pada bulan Juni 2022 dengan sasaran mahasiswa semester 4 Diploma Teknologi Makanan Politeknik Tun Syed Nasir Syed Ismail (PTSN) Malaysia. Sebanyak 6 panelis yang berasal dari tiga praktisi industri Malaysia dan tiga akademisi institusi Indonesia turut berkontribusi memberikan penilaian. Penilaian dilakukan terhadap poster, video, dan sesi tanya jawab. Produk inovasi pangan yang dikembangkan oleh peserta SINERGIE 5.0 sudah memiliki novelty dan sesuai dengan tema program yaitu inovasi yang berkelanjutan. Perbaikan yang diperlukan agar inovasi menjadi lebih baik yaitu terkait perancangan formula, penyajian data, pembuatan nutrition fact dan perhitungan harga. Analisis kandungan gizi dan karakteristik fisik kedepannya perlu dilakukan agar data menjadi lebih komprehensif.

Date Create:21/03/2022
Type:Text
Format:pdf
Language:Indonesian
Identifier:UEU-Article-5_0972
Collection ID:5_0972


Source :
Profil Ringkasan LITABMAS

Relation Collection:
Fakultas Ilmu Komputer

Coverage :
Civitas Akademika Universitas Esa Unggul

Rights :
@2023 Perpustakaan Universitas Esa Unggul


Publication URL :
https://digilib.esaunggul.ac.id/profil-ringkasan-litabmas--pengabdian-sebagai-panelis-sustainable-innovation--engineering-technology-exhibition-sinergie-50-politeknik-tun-syed-nasir-syed-ismail-2022-28622.html




[ Free Download - Free for All ]

  1.  UEU-Article-28622-5_0972.pdf - 519 KB

[ FullText Content - Please, register first ]

...No Files...

 10 Similar Document...

     No similar subject found !

 10 Related Document...

     No related subject found !




HELP US !
You can help us to define the exact keyword for this document by clicking the link below :

INOVASI , PANGAN , PRODUK , PRODUK INOVASI



POLLING

Bagaimana pendapat Anda tentang repository kami ?

Bagus Sekali
Baik
Biasa
Jelek
Mengecewakan




154450153


Visitors Today : 4
Total Visitor : 1970002

Hits Today : 33825
Total Hits : 154450153

Visitors Online: 1


Calculated since
16 May 2012

You are connected from 172.17.121.29
using Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])


UEU Digital Repository Feeds


Copyright © UEU Library 2012 - 2024 - All rights reserved.
Dublin Core Metadata Initiative and OpenArchives Compatible
Developed by Hassan